Search:
 

About

Over Inhetvliegtuig.nl

Even voorstellen

 

Mijn naam is Denise van Rijswijk en ik ben de founder van Inhetvliegtuig.nl; een Luxury Travel Magazine dat zich focust op luxe reizen voor ieder budget. Van exclusieve experiences, high-end hotels en Michelin restaurants; tot betaalbare luxe. Want ook met een kleinere beurs zijn er nog genoeg mooie plekjes te vinden. Genieten van mooie hotels en de wereld over reizen, is in veel gevallen een kwestie van prioriteiten stellen, veel research doen en slim plannen. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen!

Hoe het allemaal begon…

 

Als klein meisje droomde ik van een baan op Schiphol. Ik studeerde echter af als grafisch vormgever en ontdekte op de Fotovakschool mijn passie voor (reis)fotografie. Dit alles leidde in 2012 tot Inhetvliegtuig.nl. Een van de allereerste Nederlandse reisblogs; waar mijn liefde voor reizen, fotografie en schrijven samenkwam. Inmiddels is mijn hobby project uitgegroeid tot een volwassen reismagazine en probeer ik – inmiddels als fulltime content creator – nog iedere dag andere reizigers te inspireren.

Het leven van een reisblogger

 

Na de lancering van Inhetvliegtuig.nl ben ik in een rollercoaster van avonturen terecht gekomen. Mede dankzij de vele reizen die ik in mijn carrière heb mogen maken, heb ik in rap tempo de mooiste bestemmingen op unieke wijze ontdekt. Zo sliep ik tussen de bruine beren in Finland, beklom ik een gletsjer op een actieve vulkaan, stapte ik aan boord van een onderzeeër, sliep ik in dezelfde suite als Michael Jackson en Obama, bracht ik de nacht door in een iglo en ontwikkelde ik een fascinatie voor het noorderlicht. Mocht je het leuk vinden dan kun je mijn jaaroverzichten eens teruglezen:

 

2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021 / 2023

Dromen waarmaken

 

Natuurlijk hoop ik dat we je met onze reisverhalen en tips kunnen inspireren om meer van de wereld te ontdekken. We laten je graag zien hoe je ook zonder backpack of een overnachting in een hostel het avontuur kunt opzoeken. Hoe je met ieder budget een luxe honeymoon, unieke rondreis of stedentrip kunt maken. Waar je de beste restaurants kunt vinden en welke hotels je moet boeken voor een unieke ervaring. Vanaf nu is er dus geen enkel excuus meer, tijd om te reizen! Je leeft tenslotte maar één keer en dromen moet je waarmaken.

Samenwerkingen

 

In binnen- en buitenland werken we regelmatig samen met diverse opdrachtgevers. Wij schrijven enkel over bestemmingen en accommodaties die we zelf leuk vinden en waarvan wij denken dat jij ze ook moet bezoeken. Negatieve ervaringen zul je hier dus niet snel terugvinden. Wij delen liever de mooiste kersjes van de taart!

 

Samenwerken?