Zoeken:
 

About

Over Inhetvliegtuig.nl

Even voorstellen

 

Mijn naam is Denise van Rijswijk en ik ben de founder en editor-in-chief van Inhetvliegtuig.nl. Een Luxury Travel Magazine dat zich focust op luxe reizen voor ieder budget. Van high-end experiences tot betaalbare luxe. Want ook met een kleinere beurs zijn er nog genoeg mooie plekjes te vinden. Genieten van prachtige hotels en de wereld over reizen, is in de meeste gevallen een kwestie van prioriteiten stellen, veel research doen en slim plannen.

Hoe het allemaal begon…

 

Als klein meisje droomde ik van een baan op Schiphol. Ik studeerde echter af in Communicatie en Multimedia design en ontdekte op de Fotovakschool mijn passie voor (reis)fotografie. Dit alles leidde in 2012 tot Inhetvliegtuig.nl. Een van de allereerste Nederlandse reisblogs; waar mijn liefde voor reizen, fotografie en schrijven samenkwam. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwassen magazine en samen met een team van reislustige editors inspireren we vele reizigers die op zoek zijn naar een bijzondere reis.

Het leven van een reisblogger

 

Na de lancering van Inhetvliegtuig.nl ben ik in een rollercoaster van avonturen terecht gekomen. Mede dankzij de vele reizen die ik in mijn carrière heb mogen maken, heb ik in rap tempo de mooiste bestemmingen ter wereld ontdekt. Van ongerepte jungles naar de grootste metropolen ter wereld. Ik en mijn team reizen de hele wereld over en verzamelen overal de leukste adresjes. Van unieke boetiekjes tot luxe restaurants, hotels en andere leuke hotspots.

Dromen waarmaken

 

Natuurlijk hoop ik dat we je met onze reisverhalen en tips kunnen inspireren om meer van de wereld te ontdekken. Want ook zonder backpack of een overnachting in een hostel kun je het avontuur opzoeken. We laten je zien hoe je met ieder budget een luxe honeymoon, rondreis of stedentrip kunt maken. Hoe je de beste restaurants kunt vinden en altijd in de meest hippe en exclusieve hotels kunt slapen. Vanaf nu is er dus geen enkel excuus meer, tijd om te reizen! Je leeft tenslotte maar één keer en dromen moet je waarmaken.

Samenwerken?

 

In binnen- en buitenland werken we regelmatig samen met diverse opdrachtgevers. Wij schrijven enkel over bestemmingen en hotels die we zelf leuk vinden en waarvan wij denken dat jij ze ook moet bezoeken. Negatieve ervaringen zul je hier dus niet snel terugvinden. Wij delen liever de mooiste kersjes van de taart.

 

Samenwerken?