Zoeken:
 

About

Over Inhetvliegtuig.nl

Hoe het allemaal begon..

 

Mijn naam is Denise van Rijswijk en ik ben de founder en editor-in-chief van Inhetvliegtuig.nl. Een Luxury Travel Magazine dat zich focust op luxe reizen voor ieder budget. Ik geloof namelijk dat je de jackpot echt niet hoeft te winnen om luxe reizen te kunnen maken. Genieten van prachtige hotels en de wereld over reizen, is in de meeste gevallen een kwestie van prioriteiten stellen, veel research doen en slim plannen.

 

Als klein meisje droomde ik altijd van een baan op Schiphol. Ik studeerde echter af in Communicatie en Multimedia design en ontdekte op de Fotovakschool mijn passie voor (reis)fotografie. Dit alles leidde in 2012 tot Inhetvliegtuig.nl. Een persoonlijk reisblog waar mijn liefde voor reizen, fotografie en schrijven samenkwam. Inmiddels is dit echter uitgegroeid tot een volwassen magazine en samen met een enthousiast team van editors inspireren we op dit kanaal maandelijks vele reizigers.

Het leven van een reisblogger

 

Na de lancering van Inhetvliegtuig.nl ben ik in een rollercoaster van avonturen terecht gekomen. Mede dankzij de vele reizen die ik en mijn team mogen maken, verkennen we in rap tempo de mooiste bestemmingen. Van ongerepte jungles naar de grootste metropolen ter wereld. We reizen de hele wereld over en verzamelen overal de leukste adresjes. Van unieke boetiekjes tot luxe restaurants, hotels en trendy rooftop bars.

 

Als echte city girl voel ik me vooral thuis in bruisende wereldsteden maar ik kan ook intens genieten van exotische bestemmingen en verborgen juweeltjes. Ik geniet overal ter wereld van de lokale keuken, heb een neusje voor de beste hotels maar ga een beetje avontuur niet uit de weg. Daarnaast schrijf ik als “Luxury Travel expert” tegenwoordig ook voor KLM.

En nu?

 

Natuurlijk hoop ik dat we je met onze reisverhalen kunnen inspireren om meer van de wereld te ontdekken. Want ook zonder backpack of een overnachting in een hostel kun je het avontuur opzoeken. We laten je zien hoe je met ieder budget een luxe honeymoon, unieke rondreis of trendy stedentrip kunt maken. Hoe je de beste restaurants kunt vinden en altijd in de meest hippe en exclusieve hotels kunt slapen. Vanaf nu is er dus geen enkel excuus meer, tijd om te reizen! Je leeft tenslotte maar één keer en dromen moet je waarmaken.

 

Samenwerken?

 

In binnen- en buitenland werken we regelmatig samen met diverse opdrachtgevers. Wij schrijven enkel over locaties die we leuk vinden en waarvan wij denken dat ze passen bij ons platform. Negatieve ervaringen zul je hier dus niet snel terugvinden. Wij delen liever de mooiste kersjes van de taart.

 

Samenwerken?