Zoeken:
 

Adverteren

Interesse in een samenwerking?

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

 

IHV is een platform voor luxe reizigers. Voor frequent flyers, honeymooners, levensgenieters en business travellers die graag in een mooi hotel slapen en altijd op zoek zijn naar de nieuwste hotspots. Van exclusieve 5-sterren resorts tot kleinschalige boutique hotels. Op Inhetvliegtuig.nl delen wij de leukste adresjes binnen het luxe segment. En dat voor ieder budget!

 

Een gastronomische belevenis bij een Michelin-sterrenrestaurant of een betaalbaar design hotel aan de andere kant van de wereld. Wij hebben de reis gemaakt en delen onze ervaringen graag. Hiervoor werken we samen met hotels, bestemmingen en mooie merken die bij ons passen. Ook interesse in een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze niche: Luxe reizen voor ieder budget

 

De volgende onderwerpen komen op IHV aan bod:

 • Tips voor betaalbare luxe reizen (affordable luxury travel)
 • High end design- en boutique hotels (premium segment)
 • Exclusieve reizen en honeymoon bestemmingen
 • De beste restaurants in binnen- en buitenland
 • Trendy hotspots en leuke shopadresjes
 • Airline reviews en tips voor frequent flyers

Contact

 

Stuur een e-mail naar [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

 

  Naam*


  E-mail*


  Onderwerp


  Bericht


  Persreizen

   

  Reizigers inspireren we met mooie, verrassende én bekende bestemmingen. Van tropische eilanden ver weg, tot bruisende steden dichtbij huis. We schrijven artikelen, maken fotoreportages en prikkelen reizigers met unieke content op social media. Uitnodigingen voor persreizen ontvangen we graag per mail: [email protected].

  Product reviews

   

  Tijdens het reizen testen we continu diverse producten die handig zijn voor reizigers. Van luxe koffers tot praktische (reis)gadgets. Producten waar wij tevreden over zijn en graag aandacht aan besteden zullen online verschijnen. We bieden diverse mogelijkheden voor joint promotions en product reviews. Interesse? Neem dan contact op.

  Advertorials & campagnes


  Een product of merk in de schijnwerpers zetten? Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van advertorials en display advertising. Daarnaast kunnen campagnes opgezet worden die aansluiten bij de doelgroep van IHV. We schrijven uitsluitend over merken, diensten en producten die passen bij ons merk.

  Meer informatie

  Naast bovenstaande opties zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een samenwerking. Wil je meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden en de bijbehorende tarieven? Of wil je nader kennismaken en een mediakit ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op door middel van het contactformulier of stuur direct een e-mail naar [email protected].

  Succesvolle samenwerkingen met o.a.

  tat

  catm

  adlon-kempinski-logo

  azores

  Nikon_logo_2012.10

  china_airlines

  tunesie_logo

  portugal

  lufthansa

  visit-berlin

  booking

  turismo-centro-portugal

  German-National-Tourism-Board-logo-from-their-website