Zoeken:
 

Airbnb in New York

15 x De mooiste en meest bijzondere Airbnb’s in New York!

 

Op zoek naar een leuke Airbnb in New York? Wij hebben 15 leuke, comfortabele, luxe én unieke Airbnb’s in New York voor je gevonden en hieronder alvast voor je verzameld. Van unieke lofts en appartementen tot luxe accommodaties voor een bijzondere overnachting in New York. Ze zijn door ons geselecteerd op basis van locatie, faciliteiten en prijs/kwaliteit. Doe er je voordeel mee!

 

New York Airbnb tips (op locatie)

Om het wat makkelijker te maken hebben we alle Airbnb’s voor je verzameld op onderstaande plattegrond. Zo weet je precies waar de Airbnb zich bevindt en kun je makkelijker zoeken op een specifieke regio of buurt in New York. Klik op een van de markers om meer te lezen over de accommodatie. Je wordt dan doorverwezen naar de website van Airbnb, waar je direct de prijzen en beschikbaarheid kunt checken.

Bijzonder overnachten in New York

Hierboven vind je de meest bijzondere Airbnb’s in New York. Slaap je toch liever in een hotel? Wereldwijd testen we regelmatig de mooiste en meest exclusieve hotels uit. Van bijzondere design hotels en charmante boutique hotels, tot luxe 5-sterrenhotels en resorts. Bekijk hier het overzicht met hotel reviews.

Onze Amerika reisgids

Ben je nog op zoek naar andere leuke hotspots in Amerika? Bekijk dan ook even onze Amerika reisgids voor nog meer reistips en reisinspiratie. Zo weet je zeker dat je reis naar Amerika een succes wordt!

Meer over Amerika

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ 0,8 Miles per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €6,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €20 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ 1,5 Miles per euro
▪ Kosten: €65 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop