Zoeken:
 

Airbnb in Praag

15 x De mooiste en meest bijzondere Airbnb’s in Praag!

 

Op zoek naar een leuke Airbnb in Praag? Wij hebben 15 leuke, comfortabele, luxe én unieke Airbnb’s in Praag voor je gevonden en hieronder alvast voor je verzameld. Van kleinschalige huisjes en appartementen tot luxe accommodaties voor een bijzondere overnachting in Praag. Ze zijn door ons geselecteerd op basis van locatie, faciliteiten en prijs/kwaliteit. Doe er je voordeel mee!

 

Praag Airbnb tips (op locatie)

Om het wat makkelijker te maken hebben we alle Airbnb’s voor je verzameld op onderstaande plattegrond. Zo weet je precies waar de Airbnb zich bevindt en kun je makkelijker zoeken op een specifieke regio of buurt in Praag. Klik op een van de markers om meer te lezen over de accommodatie. Je wordt dan doorverwezen naar de website van Airbnb, waar je direct de prijzen en beschikbaarheid kunt checken.

Bijzonder overnachten in Praag

Hierboven vind je de meest bijzondere Airbnb’s in Praag. Slaap je toch liever in een hotel? Wereldwijd testen we regelmatig de mooiste en meest exclusieve hotels uit. Van bijzondere design hotels en charmante boutique hotels, tot luxe 5-sterrenhotels en resorts. Bekijk hier het overzicht met hotel reviews.

Onze Tsjechië reisgids

Ben je nog op zoek naar andere leuke hotspots in Tsjechië? Bekijk dan ook even onze Tsjechië reisgids voor nog meer reistips en reisinspiratie. Zo weet je zeker dat je reis naar Tsjechië een succes wordt!

Meer over Tsjechië

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ 0,8 Miles per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €6,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €20 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ 1,5 Miles per euro
▪ Kosten: €65 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop