Zoeken:

Voor op je wishlist: Dit is het beste hotel ter wereld (en het prijskaartje wat er aan hangt)

Als ik een hotel boek, kijk ik altijd even op TripAdvisor naar de recensies. Ik hoor namelijk graag wat de bevindingen van andere reizigers zijn. Op basis van deze gebruikerservaringen maakt TripAdvisor ieder jaar een overzicht met de beste accomodaties ter wereld. De Travellers Choice Award werd dit jaar gewonnen door het Gili Lankanfushi Resort op de Malediven. Een magische plek op aarde!

 

De Malediven staan natuurlijk al bekend als een echte honeymoon destinatie. Dankzij de witte zandstranden, het turquoise water en wuivende palmbomen is het de droombestemming van velen. Een idyllische plek op aarde die na het zien van dit resort nog iets hoger op mijn wishlist staat. Want wat is het mooi! Een luxe resort met 45 bijzondere accomodaties die in de laguine van het privé-eiland Lankanfushi staan. De milieuvriendelijke suites beschikken over een ruime woonkamer, eigen zonneterras en buitendouche. De Indische Oceaan is je achtertuin en dineren doe je in een van de vijf restaurants.

 

Kan het jou niet decadent genoeg? Boek dan een overnachting in “The Private Reserve”. Met twee master suites en een logeerkamer, de grootste watervilla ter wereld. Daarnaast ben je tijdens je verblijf ook de trotse eigenaar van een eigen jacht, sauna, fitnessruimte en glijbaan! Dit kolossale huis op het water beschikt ook over een royale woonkamer, keuken en meerdere open badkamers boven het koraalrif. Het geheel bestaat uit 5 verschillende gebouwen die allemaal van jouw kunnen zijn voor 14.000 euro per nacht. Geen miljonair of celebrity? Boek dan een van de andere luxe suites voor “slechts” 1500 euro.

 

Wie het helemaal bont wilt maken kan hier een private jet huren. Dat hoeft overigens niet per sé naar de Malediven te zijn, maar kan ook voor een andere droombestemming.

 

Droom je even mee aan de hand van onderstaande plaatjes?

 

Gili Lankanfushi Resort, MaledivenGili Lankanfushi Resort, MaledivenGili Lankanfushi Resort, MaledivenGili Lankanfushi Resort, MaledivenGili Lankanfushi Resort, MaledivenGili Lankanfushi Resort, MaledivenGili Lankanfushi Resort, MaledivenGili Lankanfushi Resort, MaledivenGili Lankanfushi Resort, MaledivenGili Lankanfushi Resort, MaledivenGili Lankanfushi Resort, MaledivenBron foto’s: Gili Lankanfushi

Deel dit artikel
Denise van Rijswijk

Denise van Rijswijk is de founder van Inhetvliegtuig.nl. Ze houdt van luxe reizen, gastronomie, avontuur en cultuur snuiven. Daarnaast spaart ze fanatiek frequent flyer miles en is ze altijd op zoek naar de leukste adresjes. Van de beste restaurants tot de meest exclusieve design- en boutique hotels.Lees meer

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ 0,8 Miles per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €5,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ 1,2 Miles per euro
▪ Kosten: €16,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ 1,5 Miles per euro
▪ Kosten: €65 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop