Zoeken:
Hier volgen de (niet zo) kleine lettertjes…

Aansprakelijkheid

Op Inhetvliegtuig.nl delen wij tips en persoonlijke reiservaringen. Alle content proberen we (voor zover mogelijk) up-to-date te houden. Toch kan het zijn dat bepaalde informatie niet meer actueel is. Zo kan het in de loop der tijd voorkomen dat een hotel of restaurant haar deuren gesloten heeft, een bepaalde link naar een website niet meer werkt of een tour niet meer aangeboden wordt. Check dus voor vertrek altijd even de website van de aanbevolen restaurants, hotels, attracties, tour- en reisorganisaties voor de meest actuele informatie. Ook alle genoemde tarieven zijn natuurlijk aan veranderingen onderhevig.

Mocht de op deze site gepubliceerde informatie onjuistheden of onvolledigheden bevatten, dan kan Inhetvliegtuig.nl niet aansprakelijk gesteld worden voor hieruit voortvloeiende (directe dan wel indirecte) schade. Aan de inhoud van Inhetvliegtuig.nl kan geen enkel recht worden ontleend. Daarnaast is alle informatie op deze site onder voorbehoud van typefouten.

Op alle content op deze site berust copyright. We steken veel tijd en energie in het schrijven van uitgebreide reisverhalen en het maken van professionele foto’s. Alle foto’s zijn door ons gemaakt, of door ons aangekocht. Foto’s mogen zonder vermelding (met een link) en schriftelijke toestemming van ons dus niet worden gebruikt. Wil je graag een foto gebruiken? Neem dan even contact met ons op.

Persreizen en samenwerkingen

Regelmatig gaan we op persreis om nieuwe reisreportages te maken en content actueel te houden. Deze reizen worden deels gesponsord door derden. Dit gebeurd altijd zonder toezeggingen over onderwerpkeuze of presentatie. Wij schrijven dan ook vrijuit over de accommodaties, excursies en restaurants waar we oprecht enthousiast over zijn en welke we graag aanbevelen. Zo weet je 100% zeker dat het een echte aanrader is!