Zoeken:

Echte post is zoveel leuker, stuur weer eens een kaartje uit het buitenland!

Wie doet het nog? Een kaartje naar het thuisfront sturen wanneer je op vakantie bent. Naar je vrienden of familie. Met een getekend zonnetje met daarin de temperatuur gekrabbeld. Bijna niemand meer toch? Want dat is iets wat je vroeger deed, toen de Spice Girls nog hit naar hit scoorde en je met je discman (of misschien zelfs walkman?) langs het strand lag.

Laten we eerlijk zijn, we maken er ook gewoon geen tijd meer voor. Het is vaak teveel gedoe en een appje is zo verstuurd. Het weer kunnen ze vanuit Nederland ook wel opzoeken en je reisvlog staat binnen een paar minuten op YouTube. Maar zou het niet veel leuker zijn als we zo nu en dan weer eens kaartjes gingen sturen?

Vanuit China de volgende dag bezorgd

Tijden veranderen en dat maakt sommige dingen ook een stuk makkelijker. Tegenwoordig hoef je namelijk niet meer voor een postzegel naar een lokaal postkantoor in the middle of nowhere. Je kunt nu heel gemakkelijk via de digitale weg een fysiek kaartje naar iemand sturen.

Bij Greetz kun je bijvoorbeeld prachtige fotokaarten maken. Van gigantische gevouwen kaarten, tot kleine ansichtkaarten. Het enige wat je hoeft te doen is je mooiste vakantiefoto uploaden en dit eventueel opleuken met wat digitale versiersels. Voeg een boodschap toe op de achterzijde van de kaart en vul de adresgegevens in. Kies een bezorgmoment (bijvoorbeeld de volgende dag) en klaar is kees! Een kind kan de was doen. De volgende dag ligt jouw persoonlijke en zelf vormgegeven kaart in de brievenbus van de ontvanger. En dat terwijl je zelf misschien 13.000 kilometer verderop zit.

Je bent er altijd bij, waar ook ter wereld

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen voor een digital nomad bestaan kiezen. Locatie onafhankelijk werken, waar ook ter wereld. Daar kleven heel veel voordelen aan (je ziet immers veel van de wereld) maar je mist daardoor ook veel. De bruiloft van je beste vriendin bijvoorbeeld, de verjaardag van je kleine neefje, valentijn met je vriend of misschien zelfs wel kerst met je familie.

Hoe leuk is het dan als de mensen die je dierbaar zijn, juist op zo’n moment een persoonlijk kaartje in de brievenbus ontvangen? Om even te laten weten dat je aan ze denkt. Om te laten zien dat je de moeite hebt genomen om iets persoonlijk voor ze te maken. Mocht het om een hele speciale gelegenheid gaan, of wil je iemand een hart onder de riem steken, dan kun je bij Greetz zelfs een mooi cadeau toevoegen aan je kaartje. Een Rituals verwenpakket, een bos bloemen of een doos chocolade bijvoorbeeld. Want wie wordt daar nou niet gelukkig van?

Deel dit artikel
Denise van Rijswijk

Denise van Rijswijk is de founder van Inhetvliegtuig.nl. Ze houdt van luxe reizen, gastronomie, avontuur en cultuur snuiven. Daarnaast spaart ze fanatiek frequent flyer miles en is ze altijd op zoek naar de leukste adresjes. Van de beste restaurants tot de meest exclusieve design- en boutique hotels.Lees meer

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ 0,8 Miles per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €5,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ 1,2 Miles per euro
▪ Kosten: €16,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ 1,5 Miles per euro
▪ Kosten: €58,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop