Zoeken:
mophie-powerstation-powerbank-15000-mah

Review | Met dit Mophie Powerstation kunnen je mobile devices weer even vooruit op reis

Regelmatig krijg ik de vraag welke travel essentials meegaan op reis. Standaard vul ik mijn handbagage voor 80% met elektronica. Mijn iPhone, Macbook en camera gaan vrijwel altijd mee op pad. Maar los daarvan reis ik tegenwoordig ook niet meer zonder mijn Mophie Powerstation.

Een jaar geleden kreeg ik deze powerbank opgestuurd om uit te proberen. Wéér een externe accu dacht ik. Inmiddels heb ik namelijk een mooie collectie aan powerbanks opgebouwd maar het Mophie Powerstation 15.000 mAh bleek anders. Niet alleen is die een flink stuk groter dan de meeste externe batterijen, hij gaat ook veel langer mee. Mijn iPhone kan ik er ongeveer 8x volledig mee opladen. En dat had ik zelf absoluut niet verwacht!

mophie-powerstation-powerbank-15000-mah

Nooit meer zonder stroom met de Mophie Powerbank

Toen ik de Mophie powerbank binnen kreeg schrok ik van het formaat. Het ding is bijna net zo groot als een tablet. Maar dat bleek niet voor niets. Je kunt hier namelijk prima een paar dagen in de jungle mee trotseren. Of wat dacht je van een festival waar je geen stroom hebt? Bij gebrek aan een wereldstekker heeft mijn iPhone zelfs een week zijn werk gedaan in Azië! Ik heb mijn telefoon gewoon telkens onderweg met het Mophie Powerstation opgeladen.

Inmiddels gebruik ik mijn geliefde Mophie powerbank ook in Nederland. Mijn iPhone heeft namelijk al een tijdje vreemde kuren. Soms valt die ineens bij 30% uit. Een probleem waar veel iPhone gebruikers blijkbaar mee kampen. Hoewel mijn telefoon dus eigenlijk toe is aan vervanging, gebruik ik het Mophie Powerstation nu standaard als noodapparaat. Even snel in mijn tas aan de lader en ik kan weer vooruit met een volle batterij.

Hoewel het formaat van het Mophie Powerstation niet heel praktisch in (lees: groot!) past die nog wel gemakkelijk in mijn handtas of handbagage. Vanwege de uitstekende kwaliteit en krachtige performances kan ik inmiddels écht niet meer zonder. Omdat ik dit product gesponsord hebt gekregen zullen nu velen van jullie denken dat ik betaald krijg om enthousiast te zijn over dit product. Zoals altijd geef ik mijn eerlijke en oprechte mening en ik overdrijf niet als ik zeg dat dit apparaat (na een jaar) nog steeds standaard in mijn handtas zit. Ik gebruik hem bijna dagelijks.

Met het Mophie Powerstation (15.000) mAh kun je twee apparaten tegelijk opladen. Dus naast je smartphone ook je tablet of ander apparaat met een USB kabel. Er zit één USB poort in met een zogenaamde “express” functie waardoor je iPhone extra snel opgeladen wordt.

Mophie Powerstation: Een powerbank met een prijskaartje

Aan al dit moois hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Vorig jaar kostte de 15.000 mAh variant maar liefst €149,-. Inmiddels is er een nieuwe variant op de markt met een extra USB-poort en nog meer laadvermogen (20.000 mAh). Hiermee kun je je tablet of iPhone nog vaker dan 8x opladen! Het goede nieuws is dat de prijzen inmiddels ook gedaald zijn. Momenteel is het vernieuwde Mophie Powerstation 20.000 mAh een stuk goedkoper.

Hoewel er op de markt een hoop goedkope (en kleinere) powerbanks te koop zijn, kan ik jullie garanderen dat de kwaliteit van deze externe accu’s niet te vergelijken is met die van Mophie. De metalen behuizing is heel robuust en sterk en de powerbank gaat nu al meer dan een jaar mee. Ik gebruik hem heel intensief en merk geen verschil in de prestatie van het apparaat. Hij werkt nog altijd even goed. Enige nadeel is dat die door de metalen behuizing wat krasgevoelig is.

Mocht mijn Mophie ooit kapot gaan dan vind ik het het geld dubbel en dwars waard om een nieuwe te kopen. Zo weet je namelijk zeker dat je op reis altijd “in de lucht” kunt zijn.

Deel dit artikel
Denise van Rijswijk

Denise van Rijswijk is de founder van Inhetvliegtuig.nl. Ze houdt van luxe reizen, gastronomie, avontuur en cultuur snuiven. Daarnaast spaart ze fanatiek frequent flyer miles en is ze altijd op zoek naar de leukste adresjes. Van de beste restaurants tot de meest exclusieve design- en boutique hotels.Lees meer

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ 0,8 Miles per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €5,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ 1,2 Miles per euro
▪ Kosten: €16,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ 1,5 Miles per euro
▪ Kosten: €58,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop