Zoeken:
 

Stedengidsen

Berlijn

Het culturele hart van Duitsland

Berlijn is een stad van uitersten. Van de meest extravagante hotels en warenhuizen tot de levendige urban scene met veel street art en verlaten panden. Het is een rauwe stad met een goud randje. Waar je voor honderden euro’s aan een glaasje champagne kunt nippen en in het weekend 48 uur non stop kunt feesten in de meest beruchte clubs ter wereld.

Stedengids Berlijn ➞

Parijs

De romantische lichtstad van Europa

Parijs is niet alleen de lichtstad van Europa, het is ook de stad van de liefde. Je vindt er sfeervolle wijken, gezellige bistro’s, high-end modehuizen en leuke boetiekjes. Het is de stad van de mode, de iconische Eiffeltoren, macarons en natuurlijk de Mona Lisa. Een stad waar altijd wat te beleven is en waar je eigenlijk nooit genoeg van krijgt.

Stedengids Parijs ➞

Lissabon

De zonnigste stad van Europa

Lissabon heeft de meeste zonuren per jaar in Europa. Alleen dat is al een goede reden om erheen te vliegen. Maar ook de mix tussen oud en nieuw, de kronkelende steile straatjes en de vele trendy bars en restaurants maken Lissabon tot een hele aantrekkelijke stad voor een stedentrip. Zeker als je van cultuur, lekker eten en veel diversiteit houdt.

Stedengids Lissabon ➞

Madrid

Waar het Mediterrane leven zegeviert

Veel Nederlanders reizen af naar Barcelona, maar slaan Madrid over. Zonde, want de Spaanse hoofdstad heeft ontzettend veel te bieden en is perfect voor een stedentrip!  Zo vind je hier de beste restaurants, het mooiste park van Spanje en prachtige musea waar je uren doorheen kan dwalen. Genoeg redenen voor een stedentrip naar Madrid!

Stedengids Madrid ➞

Londen

De bruisende stad die nooit stilstaat

Londen is booming, zelfs na de Brexit! Je vindt er fantastische restaurants, high-end fashion stores, gezellige food markets, street art en op iedere hoek van de straat is wel iets te doen. De stad staat vol met iconische landmarks en de meeste musea kun je gewoon gratis bezoeken. Londen bruist en blijft ook na meerdere keren leuk om te bezoeken!

Stedengids Londen ➞