Zoeken:
 

Kerst stedentrips 2020

Alle tips voor een Kerstmis stedentrip 2019

Op stedentrip met kerst 2019

Wil je dit jaar Kerst in het buitenland vieren, een weekendje weg in de kerstvakantie of gewoon een dagje uit naar een leuke kerstmarkt? Lekker een glaasje glühwein drinken onder een mooi versierde kerstboom of een dagje kerstshoppen in een wereldstad? Ga dan op stedentrip met Kerst! Wij hebben de leukste kerstbestemmingen, kerstmarkten, kerstuitjes en winter festivals voor je verzameld. Deze winter hoef jij je dus geen moment te vervelen!

 

Top 10 leukste steden met Kerst

  1. Londen  Leuke hotels in Londen
  2. Parijs ➞ Leuke hotels in Parijs
  3. New York ➞ Leuke hotels in New York
  4. Berlijn ➞ Leuke hotels in Berlijn
  5. Gent ➞ Leuke hotels in Gent
  6. Frankfurt ➞ Leuke hotels in Frankfurt
  7. Antwerpen ➞ Leuke hotels in Antwerpen
  8. Düsseldorf ➞ Leuke hotels in Düsseldorf 
  9. Brugge ➞ Leuke hotels in Brugge
  10. Dresden ➞ Leuke hotels in Dresden

 

Stedentrip in de Kerstvakantie?

De meeste steden zijn eind november al in kerstsferen. Ook de eerste kerstmarkten worden dan al opgezet. Wie de drukte wil vermijden kan dus het beste voor eind november een tripje inplannen. Ben je echter gebonden aan de kerstvakantie? Boek dan ruim van tevoren je kerstreis.

 

Wintertips, kerststeden en kerstreizen 2019

Kerstuitjes in Londen

Ga lekker kerstshoppen in Londen en geniet vanuit een rode dubbeldekker van de prachtig verlichte straten. Vanaf eind november vind je overal in Londen leuke kerstmarkten en kerstkraampjes.

Kerstuitjes in Parijs

Voor een romantische stedentrip met Kerst reis je natuurlijk af naar de stad van de liefde. Vaar over de Seine, duik de prachtige warenhuizen in en geniet van de twinkelende lichtjes op de Eiffeltoren.

Kerstuitjes in New York

Wie wil er niet eens Kerst vieren in New York? Deze prachtige wereldstad hebben we allemaal weleens voorbij zien komen in de bekende Kerstfilms, maar dit jaar kun je het zelf gaan beleven!

Kerstuitjes in Duitsland

Voor een leuk weekendje weg met Kerst hoef je helemaal niet lang te reizen. Bij onze Oosterburen is deze winter namelijk genoeg te doen op de vele kerstmarkten van Duitsland.

Kerstuitjes in België

Ook in het Bourgondische België is deze winter genoeg te beleven. Ga een weekendje kertshoppen voor de leukste kerstcadeaus en sla de lekkerste chocolade en biertjes in voor Kerst.