Zoeken:

Geniet dit voorjaar van de bijzondere wellnessarrangementen bij hotel Tratterhof

Haal diep adem en voel je grenzeloos vrij in het Tratterhof Mountain Sky Hotel. Hier op 1.500 meter hoogte, midden in de Dolomieten, kondigt de lente zich op spectaculaire wijze aan. Het hotel garandeert weidsheid, ruimte en buitengewone panorama’s. De lentezon krijgt een ereplaats op de royale balkons en terrassen, waar zich een grandioos uitzicht op de bergwereld ontvouwt. Genieten van het spectaculaire uitzicht doe je ook in de wellness, die maar liefst 4000 m2 beslaat! Hieronder vind je alle lente- en zomerarrangementen voor 2023.

→ Lees ook: Bij deze Michelin restaurants in Zuid-Tirol wil je eten

Alpine wellness op 1500 meter hoogte

De Sky Wellness Premium Spa in hotel Tratterhof maakt waar wat zijn naam belooft. 4.000 m2 pure ontspanning met een overweldigend bergpanorama verleiden je om te genieten van onvervalste me‑time. Het exclusieve saunagedeelte is alleen voor volwassenen en biedt alpine wellness op het hoogste niveau.

De Monte Silva Mountain Spa heeft een panoramasauna met dagelijks twee saunaopgietingen, twee hemelse infinitypools en een afzonderlijke wellnesszone voor gezinnen. Het geheel creëert een unieke wereld van wellbeing. Hotel Tratterhof is lid van de Belvita Leading Wellnesshotels Südtirol en behoort daarmee tot de selecte groep van beste wellnesshotels van Zuid-Tirol. Bewonder de zonsondergang vanuit de sport-infinitypool en kom compleet tot rust.

Unieke yoga programma’s

Het hotel biedt een veelzijdig en verrassend yogaprogramma. Van 11 tot en met 18 maart 2023 is yogalerares Ina Heinl te gast met “regeneratieve yoga voor beginners en herbeginners” en van 25 maart tot en met 1 april 2023 kun je bij Kathrin Rottmann dagelijks een sessie “rebalance stretching & yoga” volgen.

Van 3 tot en met 10 juni 2023 staan de prille zomerdagen in het teken van Iyengar-yoga met Anja Bangert en van 17 tot en met 24 juni 2023 verzorgt Gabi Bitzer de lessenreeks “yoga meets pilates”.

Tenslotte kun je tussen 1 en 8 juli 2023 een unieke ervaring opdoen, want dan verwelkomt het Mountain Sky Hotel Maksim Klasanovic, alias Thai-Miki. Gedurende bijna negen jaar van zijn leven zat hij opgesloten in de strengste gevangenissen in Thailand. Hij werd in de val gelokt en tot een gevangenisstraf veroordeeld. Yoga was zijn ankerpunt om te kunnen overleven in de gevangenis. “De kracht die ik heb opgebouwd in gevangenschap, wil ik doorgeven aan anderen”, aldus Thai-Miki, die in hotel Tratterhof een indrukwekkend programma voor yoga en mentaal welzijn zal presenteren.

Wellnessarrangementen voorjaar/zomer 2023

Regeneratieve yoga voor beginners en herbeginners (11.–18.03.23)
Inbegrepen: 7 overnachtingen in Tratterhof-droomsuites inclusief HP, dagelijks yogaprogramma met Ina Heinl, Monte Silva Mountain Spa, Monte Silva fitnesszaal, gevarieerd activiteitenprogramma incl. wandelingen. Prijs p.p.: vanaf 1.169 euro
Meer yoga-aanbiedingen voor de lente

Lentevakantie 4=3 (04.–08.06.23) – aankomst zondag   
Inbegrepen: 
4 overnachtingen voor de prijs van 3 inclusief HP, Monte Silva Mountain Spa, Monte Silva fitnesszaal, gevarieerd activiteitenprogramma incl. wandelingen, prachtige tuin met panoramisch uitzicht, Almencard Gitschberg Jochtal. Prijs p.p.: vanaf 570 euro   

Zonnewende & het smelten van de sneeuw 7=6 (11.06–02.07.23)
Inbegrepen: 
7 overnachtingen voor de prijs van 6 inclusief HP, Monte Silva Mountain Spa, Monte Silva fitnesszaal, gevarieerd activiteitenprogramma incl. wandelingen, prachtige tuin met panoramisch uitzicht, Almencard Gitschberg Jochtal. Prijs p.p.: vanaf 1.140 euro   

→ Boek hier je verblijf bij Hotel Tratterhof

Deel dit artikel
Britt Vermeulen

Britt Vermeulen houdt van culinaire trips en wijnreizen. Wanneer ze niet op reis is brengt ze haar tijd het liefst door in de keuken. Je vindt haar ook geregeld op het terras met een rood wijntje of in een net geopend restaurant. Ze is gek op de Italiaanse keuken en kent Toscane op haar duimpje.Meer over Italië

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ 0,8 Miles per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €5,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €20 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ 1,5 Miles per euro
▪ Kosten: €65 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop