Zoeken:

vliegtijd dubai goedkope vliegtickets

Vliegtijd Dubai

Hoe lang is het vliegen en hoe vind je goedkope vliegtickets naar Dubai? Het is een vraag die veel reizigers zichzelf stellen voordat ze een reis naar Dubai boeken. Hieronder laten we de vliegtijd naar Dubai zien.

 

De vliegtijd naar Dubai = 6 uur en 30 minuten

 

Natuurlijk is dit slechts een indicatie. Houd er rekening mee dat de vliegtijd van Nederland naar Dubai korter of langer kan zijn door weersomstandigheden. Er is hierbij ook geen rekening gehouden met een eventuele overstap.

Hoe vind ik goedkope vliegtickets naar Dubai?

Ben je nog op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dubai? Met onderstaande tool vind je heel gemakkelijk de goedkoopste vliegtickets naar Dubai. Benieuwd naar nog meer vliegtips? Bekijk dan ook even onze onze 12 tips voor goedkope vliegtickets.

 

Zoek de goedkoopste vliegtickets Dubai

Wat is de vliegduur naar Dubai met een overstap?

De totale reistijd naar Dubai kan flink langer worden wanneer je een overstap hebt. Emirates vliegt echter rechtstreeks vanuit Nederland naar de Verenigde Arabische Emiraten. Mocht je een overstap hebben, zorg er dan altijd voor dat je genoeg tijd hebt om op het vliegveld over te stappen op de volgende vlucht. Het laatste wat je wilt is je vlucht missen!

Hoe groot is de afstand Amsterdam – Dubai?

De afstand van Amsterdam naar Dubai bedraagt 5.158 km. Dat is hemelsbreed de afstand tussen deze twee steden. De werkelijke vliegafstand is dus verder, wat invloed heeft op de vliegtijd naar Dubai.

Welke airlines vliegen naar Dubai?

Emirates en KLM bieden wekelijks meerdere rechtstreekse vluchten naar Dubai aan vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Vanaf Schiphol vliegt Emirates met de Airbus A380; het grootste passagiersvliegtuig ter wereld.

Welk vliegveld Dubai?

Dubai heeft 1 internationaal vliegveld; Dubai International Airport (DXB). Het is een van de grootste vliegvelden ter wereld en het is de thuishaven van Emirates. Momenteel wordt er in het zuiden van Dubai gebouwd aan een nieuw vliegveld dat de naam Maktoum International Airport krijgt. Het huidige vliegveld ligt namelijk bij het centrum van Dubai en loopt tegen zijn maximale capaciteit aan. Voor de vliegtijd naar Dubai hebben we gekeken naar de afstand tot de internationale luchthaven van Dubai (DXB).

Hoeveel vluchten gaan er per dag van Amsterdam naar Dubai?

Met behulp van onderstaande vluchtschema kun je precies zien hoeveel vluchten er wekelijks van Amsterdam (AMS) naar Dubai (DXB) vertrekken. Het gaat hier om de frequente lijnvluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport.