Zoeken:

vliegtijd hong kong goedkope vliegtickets

Vliegtijd Hong Kong

Hoe lang is het vliegen en hoe vind je goedkope vliegtickets naar Hong Kong? Het is een vraag die veel reizigers zichzelf stellen voordat ze een reis naar Hong Kong boeken. Hieronder laten we de vliegtijd naar Hong Kong zien.

 

De vliegtijd naar Hong Kong = 11 uur en 10 minuten

 

Natuurlijk is dit slechts een indicatie. Houd er rekening mee dat de vliegtijd van Nederland naar Hong Kong korter of langer kan zijn door weersomstandigheden. Er is hierbij ook geen rekening gehouden met een eventuele overstap.

Hoe vind ik goedkope vliegtickets naar Hong Kong?

Ben je nog op zoek naar goedkope vliegtickets naar Hong Kong? Met onderstaande tool vind je heel gemakkelijk de goedkoopste vliegtickets naar Hong Kong. Benieuwd naar nog meer vliegtips? Bekijk dan ook even onze onze 12 tips voor goedkope vliegtickets.

 

Zoek de goedkoopste vliegtickets Hong Kong

Wat is de vliegduur naar Hong Kong met een overstap?

De totale reistijd naar Hong Kong kan flink langer worden wanneer je een overstap hebt. Wie slim gebruikt maakt van zogenoemde “hubs” kan echter veel geld besparen op een vliegticket naar Hong Kong. De meest gebruikte hubs op deze vliegroute zijn Dubai en Helsinki. Sommige airlines plannen hier een tussenstop in voordat ze doorvliegen naar Hong Kong. De totale vliegtijd naar Hong Kong verschilt dus per reisroute en hangt helemaal af van de tijd tussen de twee vluchten in. Zorg er altijd voor dat je genoeg tijd hebt om op het vliegveld over te stappen op de volgende vlucht. Het laatste wat je wilt is je vlucht missen!

Hoe groot is de afstand Amsterdam – Hong Kong?

De afstand van Amsterdam naar Hong Kong bedraagt 9.271 km. Dat is hemelsbreed de afstand tussen deze twee steden. De werkelijke vliegafstand is dus verder, wat invloed heeft op de vliegtijd naar Hong Kong.

Welke airlines vliegen naar Hong Kong?

Cathay Pacific en KLM bieden wekelijks meerdere rechtstreekse vluchten naar Hong Kong aan vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Emirates en Finnair bieden vluchten aan met een overstap.

Welk vliegveld Hong Kong?

Hong Kong heeft 1 internationaal vliegveld; Chek Lap Kok International Airport (HKG). Voor de vliegtijd naar Hong Kong hebben we gekeken naar de afstand tot de populairste internationale luchthaven van Hong Kong (HKG).

Hoeveel vluchten gaan er per dag van Amsterdam naar Hong Kong?

Met behulp van onderstaande vluchtschema kun je precies zien hoeveel vluchten er wekelijks van Amsterdam (AMS) naar Hong Kong (HKG) vertrekken. Het gaat hier om de frequente lijnvluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport.

 

Meer over Hong Kong

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ Spaar 0,8 Mile per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.
▪ Nu tijdelijk 1e jaar gratis

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ Spaar 1 Mile per euro
▪ Kosten: €6,50 p.m.
▪ Nu tijdelijk 1e jaar gratis

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ Spaar 1 Mile per euro
▪ Kosten: €20 p.m.
▪ Jaarlijkse voordelen t.w.v. €831

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ Spaar 1 Mile per euro
▪ Kosten: €65 p.m.
▪ Jaarlijkse voordelen t.w.v. €3.175

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop