Zoeken:

All I want for Christmas is… een VPN verbinding?

Urenlang heb je staan zwoegen op het kerstdiner, je bent alle winkels afgegaan voor de perfecte kerstcadeaus en hebt alles met uiterst veel precisie ingepakt. Dit jaar moest en zou je namelijk kerst in het buitenland vieren. Met het hele gezin, inclusief aanhang én kerstboom. Want als de sneeuw niet naar Nederland komt, vertrek jij wel naar de sneeuw.

Dus daar zit je dan, in de middle of nowhere in je houten chalet. Compleet uitgeblust na een torenhoge afwas. Het enige waar je nu nog naar snakt is een beetje me-time. Lekker Netflixen in een warm bad, met een goed glas wijn erbij. Laat die kerstvakantie nu maar écht beginnen. Totdat ineens blijkt dat je je favoriete serie helemaal niet kan bingewatchen in het buitenland…


Kerst in het buitenland? Vergeet de VPN verbinding niet!

Weleens meegemaakt dat je Uitzending Gemist, Videoland of Netflix niet kon kijken in het buitenland? Dat komt doordat deze partijen aan de hand van je IP-adres kunnen zien waar je bent. Vaak is het aanbod van digitale televisie beperkt tot een bepaalde regio. Deze geografische blokkades kun je echter doorbreken als je een VPN verbinding gebruikt. Je eigen IP-adres wordt dan afgeschermd, waardoor deze streamingdiensten niet langer weten waar je je bevind.

Een VPN verbinding biedt bovendien meer voordelen. Zo ben je in het buitenland ook extra beschermd tegen hackers en blijf je ten allen tijden anoniem omdat niemand je digitale identiteit meer kan achterhalen. Je kunt dan weer met een gerust hart Netflixen in de (kerst)vakantie.

Wil jij deze kerstvakantie ook een veilige internetverbinding en al je favoriete (kerst)series in het buitenland bekijken? Bekijk dan hier het overzicht met aanbieders voor gratis VPN bij VPNgids.nl.


Dit zijn de leukste (nieuwe!) kerstfilms op Netflix en Videoland

Geen zin in wéér een jaar alle delen van Home Alone kijken? Op Netflix en videoland vind je nu veel leuke nieuwe kerstfilms. Dit zijn de leukste:

Leuke kerstfilms op Netflix

– Klaus (2019)
– A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)
– A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)
– The Knight Before Christmas (2019)
– Let It Snow (2019)

Leuke kerstfilms op Videoland

– Road to Christmas (2018)
– Mingle all the way (2018)
– Christmas Jars (2018)
– A Royal New Year’s Eve (2017)
– The Christmas Pact (2019)

Deel dit artikel
Denise van Rijswijk

Denise van Rijswijk is de founder van Inhetvliegtuig.nl. Ze houdt van luxe reizen, gastronomie, avontuur en cultuur snuiven. Daarnaast spaart ze fanatiek frequent flyer miles en is ze altijd op zoek naar de leukste adresjes. Van de beste restaurants tot de meest exclusieve design- en boutique hotels.Lees meer

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ 0,8 Miles per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €5,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ 1,2 Miles per euro
▪ Kosten: €16,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ 1,5 Miles per euro
▪ Kosten: €65 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop