Zoeken:

‘Wie is de Mol’ gaat naar Colombia in 2019

Gaat ‘Wie is de Mol’ naar Colombia? Het is de vraag die iedere Molloot de afgelopen maanden bezig hield. Vanaf januari 2019 kunnen we namelijk weer genieten van een gloednieuw ‘Wie is de Mol’ seizoen en er waren al wat foto’s en beelden uitgelekt. Alles duidde erop dat het 19e seizoen in Colombia was gefilmd en dat zou betekenen dat we de aankomende weken weer kunnen genieten van prachtige shots en spannende opdrachten in Zuid-Amerika!

 

Wie is de Mol in Colombia?

Wie is de Mol verschijnt al sinds 1999 op de buis en ieder jaar is het weer genieten voor reisliefhebbers. Van een prachtige treinreis door Sri Lanka tot een ijskoud avontuur in IJsland. Van de broeierige straatjes in Bangkok, tot het spotten van de Big 5 in Zuid-Afrika. We hebben het de afgelopen jaren allemaal voorbij zien komen in dit spannende spelprogramma met bekende Nederlanders. En omdat wij fans van het eerste uur zijn, maakte we eerder al een compleet overzicht van alle Wie is de Mol locaties van de afgelopen 18 seizoenen. Aankomend jaar mogen we daar Colombia dus aan toevoegen!

 

Op donderdag 8 november werd namelijk bevestigd dat de kandidaten van ‘Wie is de Mol?’ 2019 in Colombia zijn geweest voor opnames. De échte molloten wisten dit al eerder door een hint die verwees naar Comuna 13, een wijk in Medellìn, Colombia. In deze wijk, die bekend staat om haar indrukwekkende muurschilderingen, was namelijk al een wandschildering van de kandidaten te vinden. Een aantal reizigers die in Colombia waren ten tijde van de opnames, dachten de kandidaten ook al gespot te hebben en deelde dit op twitter.

 

 

Wie is de Mol locaties Colombia

Waar de opdrachten precies gefilmd zijn is nog niet bekend. Daarvoor moeten we gewoon nog even geduld hebben. We verwachten in ieder geval beelden van de steden Bogota en Medellín, die dankzij Pablo Escobar en de hitserie Narcos al goed op de kaart zijn gezet. Maar misschien reizen de Wie is de Mol kandidaten ook wel af naar de prachtige Colombiaanse Andes?

 

Wat de exacte locaties ook mogen zijn, dat Colombia na afloop een populaire reisbestemming voor 2019 zal worden staat vrijwel vast. Wie is de Mol kijkers worden namelijk ieder jaar door het programma geinspireerd met prachtbestemmingen en daardoor zie je een trend van reizigers die de zomer erna vaak ook die kant op willen vliegen. Zo staat Georgië sinds ‘Wie is de Mol 2018’ ineens op het netvlies van miljoenen avontuurlijke Nederlandse vakantiegangers. Ten opzicht van 2017 is het aantal toeristen na de uitzending van de populaire spelshow al met bijna 60 procent gestegen in 2018. Wat een tv-programma al niet kan doen voor het toerisme in een land!

 

Wie is de mol colombia

 

De kandidaten van Wie is de Mol? 2019

Presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager mogen dit jaar meedoen aan het spannendste spelletje van de Nederlandse televie. Art Rooijakkers heeft het stokje overgedragen aan Rik van de Westelaken, die het 19e seizoen van Wie is de Mol in Colombia mag presenteren.

 

Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1 te zien.

 

Deel dit artikel
Denise van Rijswijk

Denise van Rijswijk is de founder van Inhetvliegtuig.nl. Ze houdt van luxe reizen, gastronomie, avontuur en cultuur snuiven. Daarnaast spaart ze fanatiek frequent flyer miles en is ze altijd op zoek naar de leukste adresjes. Van de beste restaurants tot de meest exclusieve design- en boutique hotels.Lees meer

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ 0,8 Miles per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €5,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ 1,2 Miles per euro
▪ Kosten: €16,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ 1,5 Miles per euro
▪ Kosten: €58,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop