Zoeken:
Kayon resort Ubud Bali

De kou ontvluchten? Op deze zonnige bestemmingen schijnt nu de zon!

Wij Nederlanders zijn goed in klagen over het weer. Te koud, teveel regen of flinke windstoten die we verafschuwen. We vinden het allemaal maar niks en snakken naar warme zonnestralen. Maar als die zonnestralen in alle hevigheid beginnen te schijnen vinden we het al snel te heet. Op vakantie doen we daar een stuk minder moeilijk over. Daar willen we over het algemeen genieten van veel zon en kan het vaak niet warm genoeg zijn. Dat ligt namelijk in de lijn der verwachting als we een zonvakantie boeken.

Maar hoe weet je nou waar de zon schijnt? Waar kun je het beste naartoe reizen in januari, mei of bijvoorbeeld oktober? Wie slim is zoekt op Waarschijntdezonwel.nl naar zonzekere bestemmingen. Een nieuwe website die de ingewikkelde speurtocht naar een geschikte bestemming net wat makkelijker maakt. Kijk maar mee!

Dé oplossing voor zonaanbidders

Waarschijntdezonwel.nl is een fantastisch nieuw concept voor de echte zonaanbidders. Ze staan zelfs in de top 10 van nieuwe innovatieve reis websites. Tot dusver is het namelijk de enige website ter wereld waar je reisadvies kunt krijgen op basis van historische weerdata in combinatie met een bepaald budget. Je kunt precies zien waar de zon momenteel lekker schijnt en waar je voor het door jouw gekozen bedrag naartoe kunt vliegen. In je zoektocht kun je ook het reisadvies van de Rijksoverheid meenemen. Super handig en wij worden er helemaal vrolijk van!

Ze gebruiken wereldwijde historische klimaatgegevens in combinatie met actuele weerinformatie. Hoewel het weer toch een beetje onvoorspelbaar blijft, zijn de klimaatgegevens die ze gebruiken behoorlijk betrouwbaar (verzameld over een periode van minimaal 30 jaar). Zo kun je per maand precies zien wat de beste bestemmingen zijn voor een fijne zonvakantie.

Naar welke zonbestemming vlieg jij binnenkort?

Voor 300 euro een week lang zonnestralen opzuigen in Tenerife? Daar is het nu namelijk 22 graden. Of wat dacht je van lekker varen met een speedboat in Miami? Prima te doen met 28 graden. Misschien liever toch naar Senegal of St. Maarten? Je zou er bijna keuzestress van krijgen!

Toch liever op wintersport? Je kunt sinds kort ook zoeken naar de beste skigebieden.

Britt Vermeulen

Dit artikel is geschreven door Britt Vermeulen. Reisfanaat, fervent wijnproever én hobbykok. Als gastschrijver deelt ze graag haar reistips en adresjes voor unieke overnachtingen wereldwijd.Lees meer

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ Spaar 0,8 Mile per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.
▪ Nu tijdelijk 1e jaar gratis

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ Spaar 1 Mile per euro
▪ Kosten: €6,50 p.m.
▪ Nu tijdelijk 1e jaar gratis

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ Spaar 1 Mile per euro
▪ Kosten: €20 p.m.
▪ Jaarlijkse voordelen t.w.v. €831

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ Spaar 1 Mile per euro
▪ Kosten: €65 p.m.
▪ Jaarlijkse voordelen t.w.v. €3.175

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop