Zoeken:
 

Nicaragua

Land van meren en vulkanen

Reisinformatie Nicaragua

Nicaragua, het land van meren en vulkanen. Het grenst zowel aan de Grote Oceaan als aan de Caribische Zee. Naast de rauwe binnenlanden kun je dus ook een aantal eilandjes voor de kust bezoeken. De koloniale steden Léon en Granada mag je zeker niet overslaan en een uitstapje naar buurland Costa Rica is zo gemaakt.

Veelgestelde vragen:

Waar kan ik het beste een vliegticket naar Nicaragua boeken?

Op zoek naar een goedkoop vliegticket voor een reis naar Nicaragua? Op Skyscanner kun je gemakkelijk tickets vergelijken van verschillende airlines. Ook kun je heel eenvoudig een prijsalarm instellen zodat je automatisch bericht krijgt als de prijzen dalen. Zo weet je zeker dat je profiteert van de scherpste aanbieding. Benieuwd naar het ultieme geheim van goedkope vliegtickets scoren? Bekijk dan onze 12 tips voor het boeken van vliegtickets.

Waar vind ik de beste en mooiste hotels in Nicaragua?

In Nicaragua zijn we alvast voor je op jacht gegaan en hieronder vind je onze persoonlijke reviews van een aantal hotels. Niet gevonden wat je zocht? Luxe design- en boutique hotels kun je gemakkelijk vinden en boeken bij Booking.com. Zij bieden namelijk altijd de laagste prijs op het moment van boeken. Filter op 4- en 5-sterrenhotels om het het kaf van het koren te scheiden. Bekijk kritisch de foto’s, lees de beoordelingen en verken op de kaart de omgeving. Speel met de data om de tarieven te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk de perfecte accommodatie in Nicaragua!

Artikelen over Nicaragua

Al onze tips en tricks voor Nicaragua!

Reisgidsen voor Nicaragua

Onze tips voor Nicaragua heb je natuurlijk al lang genoteerd in je notitieboekje. Toch? Want soms wil je op reis gewoon even offline zijn. Ook een old-school reisgids kan tijdens een rondreis door Nicaragua goed van pas komen. Lekker bladeren en leuke bezienswaardigheden markeren. Dit zijn onze persoonlijke favorieten:

Hotels in Nicaragua

Deze hotels hebben we alvast voor je getest!

Mansion de Chocolate Hotel ➞